خدمات کیفری ما
خدمات کیفری موسسه حقوقی ستاره عدالت
حمایت در برای جامعه ستیزان و مجرمین بیشترین خواسته ها و نیاز های یک جامعه از وکلا دادگستری و قوه قضایی کشور می باشد که با ارتکاب جر یا هنجارشکنی قانونی باعث آسیب رساندن به مردم می شوند. مهم ترین جرایمی که باعث آسیب به یک جامعه می شود و ممکن است یک جامعه را تهدید نماید، سلب حیات یا قتل عمد یا غیرعمد، سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، جعل اسناد، صدور چک بی محل و…. است.
البته ناگفته نماند که خیلی از افراد مجرم یا مرتکب جرم عمد یا قصدی برای انجام آن رفتار ندارند و این اتفاق از روی ناآگاهی یا بی احتیاطی، آن عمل را انجام می دهند و باعث آسیب به خود و افراد جامعه ی شود که این آسیب ها گاهی جبران نشدنی است. موسسه حقوقی ستاره عدالت با کادری مجرب و حرفه ای به یاری شما بزه دیدگان عزیز جهت احقاق حق و ضایع نشدن حق شما برآمده است. برای دریافت مشاوره تلفنی، حضوری، آنلاین و دریافت خدمات وکالتی می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
انواع انواع دعاوی کیفری
دعاوی کیفری دارای گستردگی و زیر شاخه های زیادی می باشد. این دعاوی به سه دسته کلی جرایم حدی، جرایم تعزیری، قصاص و دیه تقسیم بندی می شوند.
جرایم حدی یکی از جرایم کیفری می باشد که در شرع تعیین شده اند و مجازات آنها توسط شرح تعیین می شود مانند جرم شرب خمر، که طبق قانون و ماده 15 مجازات اسلامی، “جد مجازاتی است که موجب، نوع، میزان و کیفیت اجرای آن در شرع مقدس، تعیین شده است.” و قانونگذار با توجه به اقتباس از قرآن و قانون اسلام با توجه به آنچه در شرع آمده است، مجازات تعیین می کند و نمی تواند در مجازاتی که برای آن شرع آمده است، نمی تواند عملی در نظر بگیرید. بنابراین در جرائم حدی امکان تغییر مجازات و تخفیف وجود ندارد مگر اینکه در همان شرع این امکان را در نظر گرفته باشند.
مجازاتی که دیه و قصاص حد نباشد، جرایم تعزیری است. این موارد مجازات هایی هستند که قانونگذار با توجه به احکام شرعی آن را تعیین می کند. برای مثال مجازات قتل، قصاص می باشد که از حکم شرع گرفته شده و به صورت قانون درآمده است. اما بسیاری از جرایم در شرع در نظر گرفته نشده اند و برای آنها خود قانونگذار اقدام به تعیین مجازات می نماید. هدف از مجازات برای جرایم تعزیری، جلوگیری از بهم ریختگی نظم عمومی، رعایت قوانین و تنبیه متهمان می باشد.
شکایت کیفری
شکایت کیفری مربوط به جرایم کیفری است که دادگاه با توجه به عملی برای آن مجازات تعیین می کند. برای رسیدگی به شکایت کیفری باید در ابتدا به دادسرا و بعد از انجام تحقیقات در کلانتری و دادسرا، جهات رسیدگی به جرم، به دادگاه فرستاده می شوند. بدون استفاده از وکیل هم می توان به شکایت کیفری رسیدگی نمود و برای مطرح کردن آن، فقط یک تمبر که در دادگستری روی آن زده می شود، کافی است. برای دعوت متهم نیز برای او از دادگاه ورقه به نام احضاریه فرستاده می شود و اگر متهم به احضاریه توجه نکند و در وقت تعیین شده به مراجع قضایی مراجعه نکند، حکم جلب او صادر و به اجبار به دادگاه برده می شود. پرونده های کیفری حتی با پس گرفتن شکایات هم بسته نخواهند شد مثل قتل، زنا، رشوه و…
مجازات دعاوی کیفری
باتوجه به قانون و ماده 2 مجازات اسلامی جرمی دعاوی کیفری شامل هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات کیفری تعیین شده است. مطابق قانون مجازات اسلامی، هیچ عملی جرم نیست مگر اینکه قانونگذار آن کار یا عمل را تحت عنوان جرم بشناسد و برای آن مجازات تعیین کند.به طور کلی می توان گفت در قانون مشخص شده که در چه شرایطی می توان یک عمل را به عنوان یه جرم دعاوی کیفری خاص نمود. مثل قتل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، جعل اسناد، توهین به غیر، فحاشی و…
مراحل رسیدگی به دعاوی کیفری
برای رسیدگی به دعاوی کیفری باید مراحل زیر طی شود:
- ارتکاب جرم
- شکایت شاکی و تعقیب شکایت در دادسرا
- انجام تحقیقات مقدماتی مربوط به شکایت در دادسرا
- صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست رسیدگی در دادگاه
- واخواهی نسبت به رای
- تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر
- فرجام خواهی در موارد معین
- اجرای حکم کیفری
دسته های مختلف دعاوی کیفری
مهم ترین جرایم مربوط به جرایم عمومی به شرح زیر می باشد:
- اخلال در نظم عمومی
- اخلال در نظم اقتصادی
- افساد فیالارض
- جعل و استفاده از سند مجعول
- جرایم علیه مأموران دولتی
- تغییر کاربری
- تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق
- بغی
- محاربه
- رابطه نامشروع
- ربا
- قمار
مهم ترین جرائمی که بر علیه اشخاص اتفاق می افتد به شرح زیر می باشد:
- قتل عمد، شبه عمد و خطای محض
- جرح عمد، شبه عمد و خطای محض
- تهدید
- نشر اکاذیب
- مزاحمت تلفنی
- هتک حرمت منزل و مسکن
- توقیف یا اخفای اشخاص
- سقط جنین
- نوزاد ربایی
- تصادفات رانندگی
- نزاع دستهجمعی
- آدمربایی
- توهین
- افترا
مهم ترین جرائمی که برای اموال اتفاق می افتد به شرح زیر می باشد:
- کلاهبرداری
- تحصیل مال از طریق نامشروع
- سرقت
- خیانت در امانت
- سوء استفاده از سفید امضا
- صدور چک پرداخت نشدنی
- تخریب
- انتقال مال غیر
- معامله معارض
مهم ترین وظایف وکیل کیفری
شما وقتی به یک وکیل کیفری مراجعه می کنید مطمئنا به مزایا سپردن پرونده کیفری به دست یک وکلی آگاه می باشید. در وکالت کیفری، وکیل وظیفه دارد علاوه بر ثبت شکایت شما، مراحل شکایت را نیز پیگیری نماید و پاسخگوی سوالات شما در این حوزه باشد. مباحث حقوقی و کیری مملو از مفاهیم و اصطلاحات خاص است که وکیل شما موظف است آن ها را به طور دقیق برای شما روشن کند. همچنین دفاع در دادگاه نیازمند دانش حقوقی و تسلط کافی بر قوانین می باشد که در دعاوی کیفری این موضوع از حساسیت بالاتری نیز برخوردار می باشد. زیرا ممکن است در دادگاه نیاز باشد از شما اظهاراتی به عنوان شاکی یا متهم در دادگاه ارائه شود و باید بدانید که چه مطالبی بازگو کنید که به سود شما باشد نه بر ضرر شما اعمال گردد که وکیل کیفری می تواند شما در این امر نیز یاری نماید.
تعرفه وکیل کیفری و حق الوکاله در تهران
قوه قضائیه تعرفه های برای حق الوکاله پرونده ها در مراجع متنوع، تعیین نموده است اما اصول و قاعده این پرونده ها زمان بر و طولانی است و نیازمند پیگیری و مراجعه زیاد به خصوص در تحقیقات مقدماتی می باشد که این امر باعث تعیین میزان حق الوکاله کیفری در شکایت می باشد و نمی توان به طور دقیق تعرفه و قیمتی برای آن تعیین نمود. شما میتوانید برای مشاوره و آگاهی دقیق از هزینه ها با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
دریافت خدمات مشاوره ای کیفری
اگر به دنبال مشاوره کیفری به صورت رایگان، تلفنی، آنلاین و حضوری هستید می توانید با مشاوران و گروه وکلا موسسه حقوقی ستاره عدالت تماس حاصل فرمایید. تیم ما پیشرو در مشاوره کیفری تمامی زمینه ها می باشد و شما می توانید سوالات و مشکلات خود را با تیم ما مطرح نمایید. ما بهترین خدمات را به شما عزیزان ارائه می دهیم.
