معرفی تنفیذ طلاق
طلاق یکی از اوصاف مربوط به احوال شخصیه است که می تواند مشکلات فردی و اجتماعی بسیاری ایجاد کند . همواره جوامع مختلف تلاش می کنند تا با ایجاد فرهنگ سازی در مورد ازدواج صحیح و آموزش آنچه که باید قبل از ازدواج رعایت شوند از وقوع طلاق جلوگیری کرده یا در صورت وقوع بتوانند ضررهای ناشی از آن را کنترل کرده یا به حداقل برسانند. در ادامه تنفیذ طلاق را بررسی خواهیم کرد.
از اثرات فردی طلاق در مشاوره حقوقی می توان به ایجاد مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی برای طرفین طلاق و بالاخص زوجه اشاره کرد که با افزایش این رویداد ، جامعه به نیز به سمت افسردگی پیش رفته و از حالت پویا خارج می شود . از دیگر مشکلات فردی طلاق که منجر به مشکلات اجتماعی می شود می توان به اعتیاد اشاره کرد که فرد در نتیجهء فشار روحی ، مواد مخدر را تنها راه تسکین خود می یابد .
در مشاوره حقوقی باید بیان داشت که یکی از اشکال طلاق که بین زوجین صورت می گیرد طلاق در خارج کشور است یعنی افراد تصمیم می گیرند تا طلاق خود را در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی به ثبت برسانند، در اینجا مشاوره حقوقی تنفیذ طلاق اهمیت پیدا می کند تا با بهره مندی از مشاوره حقوقی گروه حقوقی ستاره عدالت اطلاعات سودمند و کاربردی به دسا آورید. شنیدن کلمه تنفیذ ، تنفیذ در عقود فضولی به ذهن متبادر می شود در صورتی که این دو فقط در معنای لغوی مشترک هستند و ارتباطی به یکدیگر ندارند . تنفیذ در لغت به معنای اجازه دادن و تایید کردن است و تنفیذ در طلاق به معنای تایید کردن طلاق می باشد اما این تنفیذ چگونه و توسط چه کسی صورت خواهد پذیرفت ؟
در همین موضوع بیشتر بدانید: “حق طلاق زنان در ازدواج”
مشاوره حقوقی
برای ثبت طلاق توافقی در داخل مرزهای جمهوری اسلامی ایران زوجین باید بعد از اخذ گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه خانواده به دفاتر ثبت مراجعه کنند اما در مورد طلاق خارج از کشور ، زوجین می توانند در خارج از کشور طلاق خود را به ثبت برسانند اما برای بهره مندی از آثار آن مانند ازدواج مجدد در داخل مرزهای ایران باید این طلاق به تایید دادگاه های ایران برسد در راستای مشاوره حقوقی باید بیان داریم که قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ در رابطه با تنفیذ طلاق چنین بیان می دارد ” هرگاه ایرانیان مقیم خارج از کشور امور و دعاوی خانوادگی خو د را در محاکم و مراجع صلاحیت دار محل اقامت خویش مطرح کنند ، احکام این محاکم یا مراجع در ایران اجرا نمی شود مگر آن که دادگاه صلاحیت دار ایرانی این احکام را بررسی و حکم تنفیذی صادر کند “